1 paket makarna (500 gr) 4 Kişiliktir.
1 adet orta boy tavuk göğsü
1 paket krema (200 ml)
Sıvı Yağ (Yarım Çay Bardağı)
Yapılışı:
Öncelikle makarnayı haşlıyoruz. Daha sonra süzüp diğer malzemeleri hazırlamaya koyuluyoruz. Sonra tavuk göğsünü iyice yıkıyoruz ve kuşbaşı doğruyoruz.
Hemen peşinden makarnayı haşladığımız tencereyle çeyrek su bardağı su ekleyerek tavuk göğsünü pişiriyoruz. Tavuklar suyunu çekince kremayı üstüne ekleyip isteğe göre tuzunu ve baharatını ekliyoruz. Krema kaynamaya başlayınca makarnayı üstüne ekleyip karıştırıyoruz. Makarna krema ve tavuklarla iyice karıştıktan sonra ocağı kapatıyor ve 5 dakika kapağını açmadan dinlendiriyoruz. 5 dakika bekledikten sonra servisinizi yapıp afiyetle yiyebilirsiniz.
Yemeğiniz Eksik Olmasın Afiyet Olsun...
Bize Zaman Ayırıp Blogumuzu Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederiz...
Düşüncelerinizi Yorum Olarak Aşağıda Paylaşa Bilirsiniz...
Diğer Bloglarımızda Görüşmek Üzere...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder